Waar lagotto romagnolo kopen?

Alle Lagotto romagnolo die hier te vinden is, zijn. De Lagotto Romagnolo (Lah-gah'-to Ro-man-yo'-lo), ook wel bekend als de Italiaanse truffelhond, is een zeldzaam ras dat teruggaat tot de pre-Romeinse tijd en wordt beschouwd als het basisras van veel van de huidige jachthondrassen.

Waar lagotto romagnolo kopen?

Alle Lagotto romagnolo die hier te vinden is, zijn. De Lagotto Romagnolo (Lah-gah'-to Ro-man-yo'-lo), ook wel bekend als de Italiaanse truffelhond, is een zeldzaam ras dat teruggaat tot de pre-Romeinse tijd en wordt beschouwd als het basisras van veel van de huidige jachthondrassen. De Lagotto is een niet-afstotend, actief middelgroot ras. Ze zijn erg loyaal aan hun eigenaar (s), extreem slim, heel sociaal en liefdevol, waardoor ze de perfecte gezinsgenoot zijn.

Lagotto Lady Kennels fokt kwaliteitsvolle Lagotto Romagnolo Puppies op. Lagotto Lady Kennels ligt 40 mijl ten noorden van de Twin Cities in Lindstrom, Minnesota. Onze honden (en wij) genieten van vele hectares glooiende heuvels en meren. Onze kennel is ontworpen voor het comfort en de vrijheid van onze honden.

De missie van Lagotto Lady Kennel is om de zuiverheid van dit prachtige ras nest voor nest te ontwikkelen, te verbeteren en te behouden. De lay-out moet horizontaal zijn (breder dan groter) om in aanmerking te komen voor het voorblad. CH Dolce Vita Joy aan de wereld CGCA GCU. Bij Northwest Lagottos vindt u een grote familie die van hun honden houdt, vooral hun Lagotto-puppy's.

Als fokkers van Lagotto Romagnolo worden al onze pups grootgebracht in ons huis in de staat Washington. We behandelen ze vanaf de geboorte, brengen uren per dag met ze door en behandelen ze als familie. Onze pups groeien nieuwsgierig, vrolijk en vol energie op. Onze Lagotto honden groeien uit tot zelfverzekerde, zelfredzame, loyale metgezellen.

Ze willen familieleden zijn en hebben tijdens hun training een zelfverzekerde, stabiele en kalme hand nodig. Ik ben van dit ras gaan houden, omdat ik anderen heb grootgebracht, en ik weet dat jij dat ook zult doen. De kosten voor het kopen van een Lagotto Romagnolo variëren sterk en zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de locatie van de fokker, reputatie, nestgrootte, afstamming van de pup, raspopulariteit (vraag en aanbod), training, socialisatie-inspanningen, raslijnen en nog veel meer. De Lagotto Romagnolo werd gebruikt als watervogelretriever in moerassen en ook gebruikt om truffels op te halen vanwege zijn krachtige neus.

De Lagotto Romagnolo is een kleine tot middelgrote hond met dik krullend haar en een heldere, vrolijke houding. De zeer zeldzame Lagotto Romagnolo kan een moeilijk ras zijn om van een fokker te verkrijgen, vooral in de Verenigde Staten. De jaarlijkse kosten of het onderhoud worden vaak over het hoofd gezien bij het bepalen van de werkelijke eigendomskosten van een Lagotto Romagnolos. Dit is de prijs die je mag verwachten te budgetteren voor een Lagotto Romagnolo met papieren maar zonder fokrecht of showkwaliteit.

We werken aan het behoud en de bescherming van de Lagotto Romagnolo en bieden onderwijs, begeleiding en mentorschap aan iedereen die geïnteresseerd is in het welzijn en de vooruitgang van het ras.

Leave a Comment

Required fields are marked *