Waar is de boerderij lagotto romagnolo?

De Lagotto romagnolo (uitgesproken als lag-oh-toe roman-yolo) is een hondenras uit Noord-Italië dat zijn oorsprong honderden jaren terugvindt. Eeuwenlang werd de Lagotto gebruikt om te helpen jagen op watervogels en als waakhond om woningen en eigendommen te beschermen.

Waar is de boerderij lagotto romagnolo?

De Lagotto romagnolo (uitgesproken als lag-oh-toe roman-yolo) is een hondenras uit Noord-Italië dat zijn oorsprong honderden jaren terugvindt. Eeuwenlang werd de Lagotto gebruikt om te helpen jagen op watervogels en als waakhond om woningen en eigendommen te beschermen. Later maakte het trainingsgemak van de Lagotto in combinatie met een scherp reukvermogen het ras al snel tot de ideale hond voor de Romagnolo om te gebruiken in hun zoektocht naar de veelgewaardeerde en zeer waardevolle truffel. Amico Roma Puppies is een vooraanstaande fokker van Lagotto Romagnolo, Italiaanse waterhonden (ook bekend als Truffelhonden) en biedt een unieke ervaring voor truffeljacht in de PNW.

De Truffle Farm zijn de pioniers van Lagotto Romagnolo-fokkers in Canada, en ook de eerste bekende succesvolle Black Perigord Truffelboeren in Canada. Dus uiteindelijk leerden foeragers de lagotto romagnolo te trainen om de geur van een truffel vast te houden, zodat ze discreter konden bewegen. Sanford begon vervolgens met het creëren van een lagotto romagnolo-fokprogramma op Blackberry Farm dat nu twee mannetjes en zes vrouwtjes omvat, die ongeveer 24 puppy's per jaar baren. Het werd voor het eerst een truffelboerderij in 1999, toen Betty% 26 Grant Duckett voor het eerst hun Lagotto Romagnolo-fokhond uit Italië importeerde, samen met hun eerste Black Perigord Truffels voor inentingstests.

En hoe duur truffels ook worden, die relatie zal altijd het meest waardevolle zijn dat een lagotto romagnolo biedt. Voor Sanford wordt al het werk dat nodig is om de lagotto romagnolos te trainen beloond met een unieke band. Naast het culinaire aanbod en de spa, die maximale blootstelling krijgen, heeft het resort een kennel waar het Lagotto Romagnolo-honden grootbrengt, een speciaal, zeldzaam ras dat 600 jaar oud is tot Piemonte in Italië, de grootste truffeldragende regio ter wereld. De Lagotto Romagnolo is een oud truffeljachtras, en ze zijn getraind om specifiek volwassen truffels op te snuiven.

De Lagotto Romagnolo is een zeldzaam %26 oud truffel, retrieval-ras dat de grootouders is van vele andere rassen. De Lagotto Romagnolo is een kleine tot middelgrote hond met een dikke krullende vacht en een heldere, vrolijke houding.

Leave a Comment

Required fields are marked *