Zijn lagotto romagnolo gerelateerd aan poedels?

De poedels en de Lagotto romagnolo lijken in bepaalde opzichten erg op elkaar, De overeenkomsten tussen de. Dit is een heel oud ras dat al sinds de 15e eeuw bestaat.

Zijn lagotto romagnolo gerelateerd aan poedels?

De poedels en de Lagotto romagnolo lijken in bepaalde opzichten erg op elkaar, De overeenkomsten tussen de. Dit is een heel oud ras dat al sinds de 15e eeuw bestaat. De Lagotto Romagnolo is de stamhond voor alle waterhonden zoals Poedels, Portugese Waterhonden, golden retrievers, labradors, Nova Scotia Duck Tolling retrievers om er maar een paar te noemen. Ik heb veel geweldige dingen gelezen over beide rassen, behalve de grootte, ze lijken erg op elkaar te lijken in eigenschappen en energieniveaus.

Tot voor kort heb ik ook gelezen dat beide rassen geweldig zijn met kinderen. Ik ben echter een paar artikelen en berichten tegengekomen waarin sommige lagotto-eigenaren hebben verklaard dat hun honden problemen hebben gehad met kinderen. Hoewel ik de lagotto-kant alleen uit de eerste hand ken, zou ik zeggen dat de poedels waarschijnlijk de gemakkelijkere taak is voor een beginnende puppeigenaar. Aangezien de grootte een probleem lijkt te zijn, heb je een kleiner poedelras overwogen? Twee-Lagotto-familie hier.

We kregen onze pups toen de kinderen 8 %26 10 waren, zodat ze konden helpen, maar ze zijn fantastisch met kinderen (buren, vrienden, enz. Consistente lichaamsbeweging, training %26 socialisatie maakt elke hond geweldig met kinderen. Dat is een beetje een zorg van mij met poedels. De ouders van de potentiële poedelpups zijn 23 inch hoog en er wordt verwacht dat de volwassen pups 45-55 pond zouden zijn, ik geloof dat dit aan de „kleinere kant” van standaardpoedels ligt, maar nog steeds groter dan een lagotto Ik heb 2 Lagotti, ik wilde een kleine (ish) hond die stevig maar draagbaar was.

Ik keek wel naar poedels (normen voor temperament) maar ging met de Lagotto in de hoop dat ik het temperament in een kleiner pakket kon krijgen. Bedankt voor het advies, beide fokkers zijn geweldig. De lagotto zou afkomstig zijn van een echt werkende truffelboerderij. Mijn kinderen zijn 8 en 5 en we hebben onze lagotto al 2 maanden.

Hij was eerst een beetje nippy, maar eerlijk gezegd is hij zo goed met de kinderen - hij tolereert ZOVEEL en is nooit agressief of zo. Hij is nog maar 4 maanden, maar ik kan zien dat hij zo'n geweldige, loyale familiehond wordt. Voor ons was het kleinere formaat erg belangrijk en (stem me hier niet op) ik hou gewoon niet van het uiterlijk van standaardpoedels (ik weet dat je ze als doodles kunt laten knippen). We hebben besloten om verder te gaan met een lagotto.

De Lagotto Romagnolo Poedle (Standaard) Mix, is een hond van gemengd ras die het resultaat is van het fokken van de Lagotto Romagnolo en de Poedle (Standaard). Beide honden kunnen vriendelijk zijn, maar persoonlijkheden verschillen, dus je weet maar nooit. De Lagotto Romagnolo staat bekend als enthousiast, loyaal en liefdevol. Alle honden hebben een goede socialisatie nodig en dat zal een grote factor zijn in de manier waarop ze met anderen omgaan.

Hoe ziet dit gemengde ras eruit en gedraagt zich? Lijkt het meer op de Lagotto Romagnolo of de Poedle (Standaard)? Dat zijn de vragen die we hieronder zullen proberen te beantwoorden. Lees hieronder verder om foto's, video's te zien en meer te weten te komen over de prachtige Lagotto Romagnolo Poodle (Standard) Mix, Hoewel we je echt aanraden om alle dieren te verwerven door middel van een redding, begrijpen we dat sommige mensen via een fokker kunnen gaan om hun Lagotto Romagnolo Poodle (Standard) Mix-puppy te krijgen. Dat wil zeggen, als ze Lagotto Romagnolo Poodle (Standard) Mix-puppy's te koop hebben. Als je geïnteresseerd bent om dierenreddingen te helpen geld in te zamelen, speel dan onze quiz.

Elk juist antwoord doneert om asieldieren te voeden. We hopen dat deze Better-Pet Scores u meer inzicht zullen geven in de beslissing welk huisdier u moet krijgen tussen de poedels en de Lagotto Romagnolo. Dit komt omdat de OFA meer screeninggezondheidstests voor de Lagotto Romagnolo aanbeveelt dan voor de poedels. Dit komt omdat de gemiddelde populariteit van de poedle in de loop der jaren 6 van de ongeveer 200 hondenrassen is, terwijl de gemiddelde populariteit van de Lagotto Romagnolo 97 van de ongeveer 200 hondenrassen is.

De Lagotto Romagnolo-hond, bekend als de Waterhond van Romagna, en valt in de categorie sporthonden, is een hond van puur ras die afkomstig is uit de regio Romagna in Italië. Een heel belangrijk verschil tussen de Poedle en de Lagotto Romagnolo is het verschil in grootte tussen de twee hondenrassen. Fokkers kunnen echter de kans op het produceren van Lagotto Romagnolo-puppy's met genetische defecten verkleinen door ervoor te zorgen dat de ouders van een puppy vrij zijn van genetische gezondheidsproblemen voordat de ouder puppy's mag maken. Lees hieronder verder om foto's, video's te zien en meer te weten te komen over de prachtige Lagotto Romagnolo Poedle (standaard) Mix.

De onderstaande tabel vergelijkt de Poedle met de Lagotto Romagnolo op basis van verschillende belangrijke factoren zoals prijs, gezondheid, kindvriendelijkheid, enz. Men heeft gezien dat dieren die worden afgebeeld in oudere scènes van jagen en vissen er precies zo uitzien als de Lagotto Romagnolo. De Lagotto Romagnolo heeft een waterdichte dubbele vacht met een wollige textuur en die nauwelijks afwerpt, waardoor hij hypoallergeen is. Dit komt omdat de temperamentscore voor de poedels 87,2 procent is, terwijl de temperamentscore voor de Lagotto Romagnolo 75,0 procent is, volgens de American Temperament Test Society (ATTS).

Merk op dat veel factoren bepalen hoeveel u kunt verwachten te betalen voor de poedelpuppy of de Lagotto Romagnolo-puppy. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in hoe de poedels zich verhouden tot andere rassen, behalve de Lagotto Romagnolo. De Lagotto Romagnolo gemengd met de poedels (standaard) kan vatbaar zijn voor gewrichtsdysplasie, stapelingsziekte, juveniele epilepsie, onder andere. De Lagotto Romagnolo is een relatief zeldzaam ras en de onderstaande tabel geeft een ruwe gids voor cijfers door een ander populair hondenras te vergelijken.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *